Anmälan är öppen för 2017 års festival!

Varmt välkommen att skicka in er kortfilm till Sveriges kortfilmfestival 2017 – jubileum 60 år.

Filmskoleklassen och individuella klassen har 25 Januari som deadline för ansökan – OBS! Glöm inte att också filmen ska vara festivalen till handa då. Det kan ta ett par dagar att skicka er film med posten.

I år tar festivalen emot filmer via dvd, SD-kort eller minnessticka.

För att skicka in er minutfilm till SM i Minutfilm gäller 1 Mars som deadline. Minutfilmer skickas in via t ex. sprend.com till info@sverigeskortfilmfestival.se

Så vad händer efter ni skickat in filmen?

En jury på sex personer kommer titta på årets filmer. Kommer er film visas? – I mitten av mars läggs festivalens schema ut på hemsidan. Och den 31 Mars till den 2 April är det dax för festival på Bio Rio i Stockholm! Köp biljetter i tid via hemsidan!

Vi håller tummarna! Lycka till!