Fredagen

fredagen 10 april

16:00
Invigning
10 min
16:10
SM i Minutfilm 2015 – Visning av årets tävlande bidrag
60 min
17:10
paus
10 min
17:20
Film pass 1
17:20
,
14 min
17:34
,
30 min
18:04
,
15 min
18:19
,
6 min
18:25
Paus
15 min
18:40
Film pass 2
18:40
,
13 min
18:53
,
14 min
19:07
,
14 min