Program 2017

Välkommen till Bio Rio 31 Mars – 2 April för dagar fyllda med fantastisk kortfilm. Biljettinformation finns på biljettsidan.

Fredagen 31 mars

16:00
Förord
5 min
16:05
Filmpass 1
16:05INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm17 min
16:22FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm13 min
16:35INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm17 min
16:52INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm24 min
17:16
PAUS
14 min
17:30
Filmpass 2
17:30INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm11 min
17:41FILMSKOLEKLASSEN, Dokumentär14 min
17:55INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm20 min
18:15INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm12 min
18:27FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm10 min
18:37INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm5 min
18:42INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm20 min
19:02
PAUS
13 min
19:15
SM i minutfilm – Alla bidragen!
45 min
20:00
Festivalhäng på Under Barbro

Lördagen 1 april

16:00
Förord
5 min
16:05
filmpass 3
16:05INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm8 min
16:13INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm3 min
16:16INDIVIDUELLA KLASSEN, Dokumentär11 min
16:27FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm14 min
16:41INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm11 min
16:52FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm6 min
16:58
PAUS
17 min
17:15
Filmpass 4
17:15FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm13 min
17:28INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm14 min
17:42INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm4 min
17:46INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm10 min
17:56INDIVIDUELLA KLASSEN, Spelfilm12 min
18:08FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm14 min
18:22FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm12 min
18:34FILMSKOLEKLASSEN, Spelfilm12 min
18:46
PAUS
14 min
19:00
SM i minutfilm – FINAL!
60 min
20:00
Festivalhäng på Under Barbro

Söndagen 2 April

10:30
Filmfrukost insläpp
30 min
11:00
Filmfrukost – Filmmaker new in Sweden
135 min
13:15
PAUS
45 min
14:00
PRISUTDELNING! individuella och filmskoleklassen
60 min