2020 HELA PROGRAMMET

Fredag 27 mars 15.00-19.30 Bio Rio

15.00 – 17.00 Filmpass 1 (120 min) stream

17.30 – 19.30 Filmpass 2 (120 min) stream

Lördag 28 mars 09.45-21.00 Bio Rio

10.00 – 12.30 Filmpass 3 (150min) stream

13.00 – 14.15 Visning av Minutfilmer (75 min)

14.45 – 17.00 Filmpass 4 (135 min) stream

17.30 – 20.00 Filmpass 5 (150 min) stream

20.15 – 21.00 Prisutdelning (45 min) stream

Söndag 29 mars på Skärisbiografen HELT INSTÄLLT

12.00-20.00 Utställning i Foajén med alla 40 affischer gjorda på årets tema av elever på Beckmans designskola SENARELAGD

12.15 – 14.45 Filmpass 5 (150 min) flyttat till lördag 17.30-20.00 på Bio Rio

15.00 – 17.00 Workshop “Allt är Möjligt” Börja Våga Skapa (120 min) SENARELAGD

15.15 – 16.30 FINAL i SM i Minutfilm ( 75 min) SENARELAGT

17.15 – 18.45 PRISUTDELNING i alla kategorier flyttat till Bio Rio Lördag 20.15-21.00

18.45 – 20.00 Mingel & Filmsnacks i Foajén FLYTTAD till chatt på sidan