CORONA

Hej alla Kortfilmsälskare!
Som ni alla säkert vet vid det här laget, fick vi sista veckan före 2020 års festivalstart, drastiskt ändra till digital visning med inslag av livesändning från Bio Rio med ytterst få i publiken. Vi var en av de första festivaler som gjorde detta, följd av övriga efter det. Vår intention var att göra de publika delarna av festivalen under hösten. Vi planerade för detta men plötsligt blev restriktionerna än striktare och alla publika event är nu inställda för resten av året….om inte restriktionerna åter lättas på för publika event

Vi bevakar fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Vi är medvetna om situationen och tar den på allvar och anpassar festivalen och de event vi gör efter rådande omständigheter. På FHMs sida finns även ett dokument kallat “riskbedömning” som ni kan kolla in.

Läs mer om Folkhälsomyndigheternas riktlinjer HÄR

2020 års vinnande affisch på temat “Människan och Miljön”

Så här skrev vi mars: Ta hand om er och varandra och varmt välkomna, var du än befinner dig, till en lika rolig och spännande festival , men nu i streamad version med många fina, tänkvärda, fantastiska filmer på årets tema och med mångfald, bred representation, och kvalitet!